Stronger


Bjuder på två dåliga iphonebilder tills dem andra kommer upp.
Kvällen har varit underbar. Vi åkte först till Willys för att köpa en massa, sedan tillbaka hem till mig för att hämta lite mer och sedan gick vi till klipporna. Där satte vi igång att grilla, rökte vattenpipa och pratade om allt mellan himmel och jord. Minnesvärd kväll. Nu har jag duschat och ska snart ringa min underbara pojkvän. Sedan ska jag sova.

Friday I'm In Love


Ska springa iväg till bussen mot Willys för att köpa saker inför kvällen som kommer spenderas tillsammans med tjejorna vid Sandviksklipporna! Vi hörs!


Dont you know about the word


Idag är det torsdag. Soligt är det också. Jag vaknade för någon timma sedan, sedan dess har jag inte gjort särskillt mycket. Nu ska jag bege mig mot skolan om några minuter. Dagens outfit har ni där uppe!

Bra dag.

Dagen har varit bra. Jag hade först en lektion för att sedan sluta. Jag och Felicia promenerade hem till henne för att leta efter hennes nyckel och sedan gick vi tillbaka till skolan då Alex slutade och vi åkte till Sollentuna med min kära mamma för att shoppa. Jag hittade dock inget förutom en tröja. Var egentligen på jakt efter en jeansjacka men jag har insett att jag kanske inte riktigt passar i det. Vi köpte hem middag. Sedan har vi inte gjort särskillt mycket. Jag hade tänkt plugga men det sr jag ingen ork till. Illamående och med huvudvärk ligger jag i sängen redo för att sova nu. Jag får hoppas på ett bättre mående imorgon.

With you I'm right where I'm suppose to be.


Denna dag har jag tillbringat i skolan för att sedan gå hem och plugga, vilket resulterade med att jag somnade och vaknade först vid sju. Då mötte jag Alex för att sedan gå vidare hem till honom. Nu sitter jag här hos honom medans han duschar. Under kvällen lär jag fortsätta vara här så det blir nog inget skoljobb klart för min del idag. Jag har även imorgon på mig så jag lär få en del att göra imorgon istället. Då ska jag även shoppa med mamma som står för betalningen av allt. Härliga tider.


Och så var det skola igen.


Godmorgon ni människor. Om några minuter ska jag bege mig mot skolan. Jag tycks tro att det är måndag hela tiden, men nej Ronja, det är tisdag idag. Nu ska jag göra iordning det sista för att sedan möta min älskade pojkvän. Vi hörs!

One more time.


Otroligt att ni fortfarande besöker min blogg då jag inte har skrivit ett ord på en vecka. Hur som helst är jag tillbaka efter ett riktigt bra påsklov. Under tiden jag inte bloggat har jag hunnit med både det ena och det andra. Dem sista dagarna på lovet var jag även på Alex landställe tillsammans med honom och hans familj. Igår kväll var jag hemma hos Julia med Alexandra och Josefin, där vi grillade och umgicks bara. Idag åkte jag och Alex till Outlet där jag även fick med mig ett par skor hem. Nu har jag duschat och laddat in bilder på datorn. Imorgon börjar skolan igen, så jag antar att jag borde sova nu.

Från mitt hjärta.


En bild på mig och min älskling tagen igår, då vi satt och grillade och umgicks hemma hos mig. Senare på kvällen gick vi en promenad hem till honom för att sedan sova där. Nu är vi vakna och Alex duschar medans jag sitter här och spelar spel. Hihi.

Måste även tillägga hur mycket jag älskar dig Alex. Du är världens bästa kille. Du får mig alltid att le och må bra. Jag är så tacksam över att jag har dig för du gör mig hel. Dem gånger mina tårar har runnit över saker som hänt har du varit där och torkat dem. Bara genom att finnas vid min sida får du mig att må så mycket bättre. Du är min luft, och utan dig kan jag inte andas. För din skull ska jag vandra genom eld, trampa på glödande kål, fräta bort min hud. För din skull kan jag uppleva vilken smärta som helst. Och jag kommer ihåg hur nervös jag var, hur mitt hjärta slog, hur min andning var, hur förväntansfull jag var kvällen då du och jag träffades första gången. Och den känslan påminner mig varje dag om hur mycket jag älskar dig. Och jag ber dig, att föralltid stanna hos mig. För den här kärleken vi delar, är för värdefull för att slängas bort. Du och jag är menade för varandra, du är den rätta. Och jag är så rädd att förlora dig, du är det bästa jag har. Jag älskar dig över allt annat. Föralltid.

Lördag


Igår hade jag en skön dag i skolan, sedan var jag med Felicia en stund innan Alex slutade. Vi gick då hem till mig där vi var resten av kvällen. Imorse tittade vi på film sedan åt vi amerikanska pannkakor ute i solen. Myspys. Nu sitter vi hemma hos mig där vi ska spendera kvällen tillsammans med min familj + gäster. Jetteroligt.

Till sista andetaget ♥


140411


Väckte min älskling imorse. Vi trallade sedan iväg till skolan då jag skulle ha idrott. Sedan satt jag i datasalen ett tag med Alexandra. Mötte sedan min älskade Alex igen och vi pluggade lite. Eller vi skulle rättare sagt ha pluggat, dock så gick det inte så bra. Då gick vi hem till mig och för någon timma sedan åkte han till sin träning. Sedan dess har jag hunnit äta middag, grillat blev det idag med. Sedan duschade jag. Nu ska jag ta och plugga inför ett prov i engelska imorgon.

Jag älskar dig.

Och nu är det bestämt. Att vi ska lämna allt dåligt, vi ska glömma det sämre. För det är vi två. Vi två genom allt. Alexander Rönnlund och Ronja Lundberg, vi två är ett. Vi har gått igenom så mycket, och vi kan bara inte släppa taget. För så många gånger jag gråtit i din famn, och alla gånger fler som vi skrattat tills vi inte längre kan andas. Vi kan inte släppa taget. För vi två är menade för varandra, du är den rätta. Det är hos dig jag tillhör. För precis som den första gången jag träffade dig, då mitt hjärta bultade så hårt och mina lungor behövde luft snabbare för varje andetag. Då du tog min hand och jag blev knäsvag. Precis som då, känner jag nu. Och så känner jag varje dag, varje gång du rör vid mig. Och jag är så rädd att förlora dig, för vi båda vet att du är värd någon bättre. Men vi har så många gånger sagt, att det ska vara du och jag till det sista andetaget, till den dagen våra hjärtan slutar slå. Utan dig rasar min värld samman. Utan dig klarar jag mig inte. Utan dig fungerar jag inte som jag ska. Utan dig är jag inget. Jag älskar dig förevigt min underbara Alexander. Förevigt.

Egentligen är de så enkelt

Alex här! Egentligen är verkligen allt så enkelt, jag älskar dig mest av allt Ronja! Har verkligen aldrig haft såhär starka känslor för någon förut! Aldrig! Du är mitt allt och jag vill aldrig släppa taget om dig! Kommer aldrig sluta älska dig! Ditt leende får mig verkligen att smälta och bli knäsvag, och när du ser in i mina ögon och säger att du älskar mig blir jag helt varm inom mig! Ända sen den första kvällen jag träffade dig har jag verkligen vetat att du är den enda för mig och så kommer de vara för all framtid! Du är de bästa som har hänt mig! Egentligen är allt verkligen sååå enklet JAG ÄLSKAR DIG MEST!!    Hehe förlåt men va tvungen att skriva det här älskaling. Hoppas du blir glad :) <3
Alltid vi! Föralltid

Back to life


Igår kväll gick jag till Alex. Det slutade med att jag även sov där. Nu är jag hemma och ska iväg till skolan om några minuter. Det känns dock en aning onödigt.. Men ja. Något mer har jag inte att tillägga i det här inlägget, tänkte bara meddela att jag lever, typ. Vi hörs.

Det är inte alltid lätt.

''Dem stod framför varandra. Hon undrade vad som var fel. Frågan hon inte skulle ställt. För orden rann ut från hans mun. Men hon kunde inte uppfatta vad han sa. Allt hon hörde var ''Då kommer det inte fungera.''
Och hennes lungor tappade luft, hennes ben tappade sin styrka, hennes ögon fylldes av tårar. Hela hennes värld rasades samman. Det var inte så det skulle gå till, det var en självklarhet att det skulle fungera.
Hon fungerade ju inte utan honom, han var hennes universum. Och i samma ögonblick som hennes ben vek sig och hon var beredd att falla till marken, tog han tag i henne.
Han såg henne djupt i ögonen och han berättade, hur underbar hon var, hur mycket han älskade henne, och trots allt hon gjort tänkte han inte släppa taget. Inte den här gången.''

Intresseklubben antecknar.


Befinner mig just nu i datasalen med Felicia brevid mig. Och en del av klassen. Ska leta upp fakta om rättegångar, straff osv. Sedan har jag lunch. Sedan matte, idrott och engelska. Skulle inte ha något emot att gå hem och lägga mig i min säng, istället för att sitta vid en skolbänk. Men jag får stå ut. Endast fyra dagar kvar, sedan får vi ett efterlängtat påsklov.


And if You are the war, let me be the casualty.


Idag har jag tillbringat min tid i skolan, sedan gav jag mig hemåt för att sedan träna. Idag grillade vi även för första gången i år. Sedan dess har jag inte gjort mycket annat än att ha duschat och gjort ett försök till att plugga. Dock så lämnar min huvudvärk mig inte ifred. Fryser dessutom som jag vet inte vad, och mindre förkyld har jag inte blivit. Gud vad jag klagar.. Haha!

I love you more than anything


Igår kom Alex hit runt sju. Det blev en bra kväll, allt blir bra med honom. Idag har vi varit allmänt sega hela dagen. Nu ska jag läsa en novell, så jag har det klart. Sedan ska jag lägga mig i sängen och sova. Dock så tror jag att jag kommer somna innan jag lyckas läsa novellen, med tanke på hur tunga mina ögonlock är just nu. Imorgon är det måndag och sista veckan innan påsklovet. Riktigt skönt.

I belong with you.


Tittar på Disney Chanel och äter glass, förkyld med halsont och huvudvärk. Jag kom nyss hem från Ica där jag och mamma handlade. Har köpt en fet godispåse som jag ska försöka att inte äta upp tills Alex kommer hit. Vilket är om ett par timmar..

Wanna feel your powers, stun me with your lasers


Det är så.


Bortsett från att jag är väldigt förkyld och trött har dagen varit bra. Jag har även glömt ett papper i skolan som jag definitivt hade behövt för att kunna plugga till mitt prov imorgon. Jag får hoppas på det bästa istället helt enkelt. Nu under kvällen har vi haft gäster. Jag har även pluggat både svenska och matte. Nu ska jag duscha.

Cause everything is worth it with you.


Skoldagen gick väldigt snabbt bestående av tre lektioner varav en blev översvämmad, bokstavligen. När jag sedan hade slutat väntade min älskling på mig och sedan gick vi till mig. Lite senare gav vi oss hem till honom där vi tillsammans med hans lillasyster tog fram deras studsmatta. Blev även ihjälkittlad av dem två.. Jag kom precis hem och ska äta någonting med tanke på att jag inte fått i mig något annat än lite chips idag. Pappa håller även på att laga glaset på min iphone! Lättnad!

Världens bästa!

Tjenare Alex hära! Jag älskar verkligen dig Ronja, även fast du kanske hatar mig efter att jag logga in på din blogg, haha! Du betyder mest för mig och vill aldrig vara utan dig! Du är den personen som gör mig lycklig! Du är fan den bästa person som finns i hela världen och jag älskar dig med hela mitt hjärta! Du är den enda i mina ögon, den enda i mitt huvud! När jag är med dig är jag den lyckligaste personen i hela världen! Fattar knappt själv hur mycket jag älskar dig och ditt leende är det finaste som finns! Vill aldrig vara utan dig! ALDRIG! Du är min andra halva! Jag älskar dig mest av allt älskling! <3


It's simple: You complete me.



A part of me will always be with you

Dagen började bra, tyvärr gick det neråt lite senare men sedan blev det bättre igen. Jag hade tänkt sätta mig ned och plugga när jag kom hem från skolan, dock blev det inte riktigt som jag hade tänkt och jag somnade istället. Vid sju kom Alex hit och har varit här ända sedan dess. Finner inga ord för hur mycket jag älskar honom!

Sick of feeling worthless all the time.


Och då var även denna måndag avklarad. Dock så har jag ätit lite för mycket och det ser man mer än väl på min mage, haha. Nu sitter jag nyduschad och ska strax lägga mig i sängen i sällskap av GG. Imorgon är det tisdag och datumet är den femte. En riktigt bra dag!

What if you Could wish me away. What if you Spoke those words today


Så feg att jag viskar, du hör säkert ingenting alls.


Har inte uppdaterat sedan i lördags, men jag tror inte det spelar så stor roll då jag inte alls gjort något speciellt. Igår kom världens bästa pojkvän hit vid två. Tittade på film, myste, pratade, åt, osv. Sedan gick vi till honom och var där resten av kvällen. Däckade fint när jag kom hem lite senare. Idag är det den första skoldagen jag har sedan praoen. Efter att ha praoat på min skitprao så ser jag faktiskt fram emot det. Hehe.

..


2a April 2011


Igår var jag som sagt hemma hos Julia där vi firade hennes födelsedag. Härlig kväll med massa härliga männsikor. Däckade fint sedan. Imorse lyckades jag ta mig upp överdrivit tidigt för att sedan åka iväg. Nu är jag hemma igen och förbereder mig på en äckligt tråkig lördagskväll. Känns som söndag faktiskt. Nej men förhoppningsvis så kanske det kommer lite plötsliga ändringar men det tvekar jag på, hehe.

With our type of love, forever aint enough



Godmorgon.. Legat och snoozat hela morgonen, kände att det blev dags att vakna nu om jag ska hinna till praoen. Dock så känns sängen mycket mer lockande och det skulle inte vara fel att ligga där hela dagen tills ikväll då vi ska fira Julia. Men det är bara att bita ihop antar jag, sista dagen som sagt. Greatness!

Grattis min älskling!


RSS 2.0